Despre noi

„Clientul multumit este cea mai importanta persoana din compania noastra”

Team Fresh Horeca este o companie B2B care livreaza si distribuie o gama larga de fructe si legume proaspete (inclusiv soiuri exotice), plante aromate, ciuperci si alte specialitati catre unitati de alimentatie publica (hoteluri, restaurante, firme de evenimente, firme de catering), magazine de vanzare cu amanuntul, lanturi de magazine si alti comercianti cu ridicata.

Gama noastra de produse furnizate poate fi gasita in sectiunea sortimente de marfuri. Cea mai mare parte a bunurilor livrate provine din importurile proprii, iar in sezon din achizitionarea directa de la producatori interni, atent selectati. Acest sistem ne permite sa raspundem in mod flexibil dorintelor individuale ale clientilor si sa satisfacem cele mai exigente gusturi.

Cine suntem?

Firma de distributie moderna care  ofera solutii si servicii complete pentru aprovizionarea cu fructe, legume si verdeturi.

Aprovizionam sectorul HORECA, magazine de vanzare cu amanuntul, cantine, companii de catering.

Oferim o sortimentatie bogata de fructe, legume, plante aromate , ciuperci si alte specialitati

Toate comenzile se livreaza direct din depozitul nostru frigorific autorizat ANSVSA si folosind masini cu temperatura controlata

Prezent

In prezent, Team Fresh este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse proaspete catre segmentul de HORECA din zona Bucurestiului, iar recent am inceput extinderea in alte zone ale tarii deschizand un punct de lucru la Constanta.

Ascultam ce spun clientii nostri si incercam sa le oferim mereu cele mai bune solutii pentru nevoile din bucatariile si laboratoarele lor. De aceea gama noastra de produse este in permanenta crestere, adaugand, pe langa fructe, legume, salate si plante aromate si un numar tot mai mare de produse procesate sau semi-procesate cum ar fi salatele Ready-to-eat de la Eisberg sau legumele procesate la aburi si fara conservanti de la d’Aucy, iar acesta este doar inceputul.

247m
COMENZI NON-STOP

24 ore pe zi
7 zile pe saptamana
365 zile pe an

livrare
AMBALARE SI TRANSPORT

24 ore pe zi
7 zile pe saptamana
365 zile pe an

Comenzi
COMENZI SI LIVRARE

Comenzi NON-STOP
+40 0733 773 227
+40 749 057 965