De ce noi ?

Servicii Complete

Calitate garantata

Suntem gata sa satisfacem toate cerintele si nevoile clientilor nostri in ceea ce priveste calitatea si cantitatea produselor livrate, inclusiv cele legate de ambalare si packing. Procesul de aprovizionare pentru client este fara pierderi sau defecte ascunse.

Beneficii

Colaborarea cu noi inseamna pentru client economisirea fortei de munca, eliminarea costului de aprovizionare cu fructe si legume precum si eficientizarea procesului. De asemenea, datorita sistemului nostru integrat track & tracy  si programului de autocontrol, clientii nostrii pot evita orice reclamatii din partea consumatorului final.

Marimea si tipul ambalajului

Fructele, legumele si celelalte sortimente sunt livrate in ambalaje cantitative in functie de tipul de produs si de cerintele specifice ale clientilor. Toate produsele livrate sunt etichetate cu lot, firma noastra avand un sistem integrat de urmarire a loturilor/ trasbilitate.

Livrarea

Fructele si legumele pot fi livrate nu numai catre unitatile de prelucrare si magazine, dar, de asemenea, si utilizatorilor finali. Noi va vom livra produsele comandate la ora convenită la adresa specificata. Pentru clientii care doresc mai multe livrari pe zi sau alte conditii individuale va rugam specificati la plasarea comenzii prin Call Center

Spre noi orizonturi!

Pentru ca vrem sa aducem serviciile noastre unui numar cat mai mare de clienti am deschis primul nostru punct de lucru in afara Bucurestiului.

Din 1 octombrie 2019 livram si in Constanta!